Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Populaarteadus / Gastrophysics

Raamat

Gastrophysics

Autor: Charles Spence

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

A groundbreaking book about the science of dining and food. Includes a range of fun insights, including that we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three. From the head of the Crossmodel Research Laboratory at Oxford University, who has worked with Heston Blumenthal for 13 years.

Lisainfo
ISBN 9780241270080
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Mõõt 216x135x32 (mm)
Kirjastus VIKING
Lisamise aeg: 11.11.2016

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.