Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / GASTRONOOMIA. PRAKTILISED KÜSIMUSED. TEADUSLIKUD VASTUSED

-15%

Raamat

GASTRONOOMIA. PRAKTILISED KÜSIMUSED. TEADUSLIKUD VASTUSED

Autor: STUART FARRIMOND

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

24.99 21.24 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 17.10

Sisukirjeldus

Milliseid köögivilju on kasulikum toorelt süüa, milliseid kuumutada? Kuidas küpsetada mahlast steiki või täiuslikku kala? Miks popkorn plaksub? Kas keedetud riisi tohib soojendada? Miks tuleb ubadele keetmisel soola lisada? Toitumisteadlane dr Stuart Farrimond teab vastust kõigile seesugustele küsimustele ning viib teie kokandusteadmised ja toiduvalmistamisoskuse uuele tasandile.
Briti bestseller „Gastronoomia. Praktilised küsimused. Teaduslikud vastused” pakub kõrvuti nii põhjapanevaid teadmisi kui praktilisi samm-sammulisi nõuandeid, tuues molekulaartasandil toiduteaduse peentest gurmeerestoranidest teie kodusesse kööki. Autor jagab hea toidu valmistamiseks vajalikke taustateadmisi kõigi toiduainete kohta, alates lihast, kalast, piimast ja munast kuni köögiviljade, maitsetaimede, jahu ja õlini. Raamat lükkab ümber paljud levinud eksiarvamused ja näitab, kuidas teadus aitab mõista köögis toimuvaid igapäevaseid imesid.
Praktilised lahendused üle 160 kulinaarsele küsimusele ja probleemile, mille teaduslikud põhjendused toetuvad uusimatele uuringutele.

Lisainfo
ISBN 9789985042595
Ilmumisaasta 2019
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 256 lk
Mõõt 261x220x23 (mm)
Tõlkija(d) ANNELI KRITŠMANN-LEKŠTEDT
Kirjastus KOOLIBRI
Lisamise aeg: 13.09.2019

24.99 21.24 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 17.10

Sama autor

Kategooria TOP

Lisaks ostetakse

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.