Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Magustoidud ja küpsetised / FRENCH PATISSERIE: MASTER RECIPES AND TECHNIQUES FROM THE FERRANDI SCHOOL OF CULINARY ARTS

Raamat

FRENCH PATISSERIE: MASTER RECIPES AND TECHNIQUES FROM THE FERRANDI SCHOOL OF CULINARY ARTS

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

59.80 56.81 €

Kaup kätte: teisipäev 27.02

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9782080203182
Ilmumisaasta 2017
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 656 lk
Mõõt 301x256x55 (mm)
Lisamise aeg: 16.11.2017

59.80 56.81 €

Kaup kätte: teisipäev 27.02

Lisaks ostetakse

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.