Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Ettevõtlus ja juhtimine / Food Service Professionals Guide to Restaurant Promotion and

Raamat

Food Service Professionals Guide to Restaurant Promotion and

Autor: Tiffany Lambert

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9780910627146
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Mõõt 140x215x10 (mm)
Kirjastus GAZELLE BOOK SERVICES
Lisamise aeg: 01.08.2015

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.