Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Töö ja personal / Food Service Professionals Guide to Controlling Liquor, Wine & Beverage Costs

Raamat

Food Service Professionals Guide to Controlling Liquor, Wine & Beverage Costs

Autor: Elizabeth Godsmark

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9780910627184
Ilmumisaasta 2002
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 144 lk
Mõõt 140x215x13 (mm)
Kirjastus Atlantic Publishing Co
Lisamise aeg: 15.08.2015

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.