Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kultuur ja ühiskond / Ühiskond / Food and Farming in Prehistoric Britain

Raamat

Food and Farming in Prehistoric Britain

Autor: PAUL ELLIOTT

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

31.39 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: laupäev 24.08

Sisukirjeldus

Cooking techniques of the Iron Age are brought to life in the prehistoric kitchen-from spit roasting duck to hanging cheese from the rafters. This is native cuisine, cooked in a manner that persisted through the Neolithic, Bronze and Iron Ages. As well as ancient recipes, this book also describes the farming background and life in a round house.

Lisainfo
ISBN 9781781555088
Ilmumisaasta 2016
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 176 lk
Mõõt 241x165x24 (mm)
Kirjastus Fonthill Media
Lisamise aeg: 24.10.2015

31.39 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: laupäev 24.08

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.