Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Rahvusköögid / Food and Cooking of South Africa

Raamat

Food and Cooking of South Africa

Autor: Fergal Connolly

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

23.53 22.35 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 26.09

Sisukirjeldus

A collection of South Africa's best-loved dishes, shot on location, from Plattenberg Bay to the Karoo Desert. Featuring sizzling braais, slow-cooked campfire potjies, boboties, sosaties, sambals, bunny chows and Boerewors, it is a celebration of the cooking traditions of this rainbow nation of African tribes, settlers and immigrants.

Lisainfo
ISBN 9780754830573
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 160 lk
Mõõt 279x228x19 (mm)
Kirjastus ANNESS PUBLISHING
Lisamise aeg: 22.11.2014

23.53 22.35 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 26.09

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.