Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Kokaraamatud / Fermented: A beginner's guide to making your own sourdough, yogurt, sauerkraut, kefir, kimchi and more

Raamat

Fermented: A beginner's guide to making your own sourdough, yogurt, sauerkraut, kefir, kimchi and more

Autor: Charlotte Pike

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

26.67 25.34 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 20.11

Sisukirjeldus

Incorporate fermented foods into everyday eating with delicious recipes that are easily achievable at home. Chapters covering fruit and vegetables, milk, pulses, sourdough baking and drinks will introduce you to unique new flavours as well as traditional fermented vegetables such as German Sauerkraut and Korean Kimchi.

Lisainfo
ISBN 9780857832863
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 160 lk
Mõõt 239x193x21 (mm)
Kirjastus Octopus Publishing Group
Lisamise aeg: 13.04.2015

26.67 25.34 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 20.11

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.