Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tehnika / Varia / Enological Chemistry

Raamat

Enological Chemistry

Autor: Juan Moreno (University of Cordoba, Cordoba, Spain), Rafael Peinado (University of Cordoba, Cordoba, Spain)

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Suitable for the professional enologist tasked with finding the right balance of compounds to create or improve wine products, this title provides an understanding of the role of chemistry in successful wine production. It describes the most salient compounds involved in each vinification process, their properties and their balance.

Lisainfo
ISBN 9780123884381
Ilmumisaasta 2012
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 442 lk
Kirjastus Elsevier Science Publishing Co Inc
Lisamise aeg: 13.03.2017

Toode pole saadaval

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.