Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Bioloogia ja keemia / Dairy Chemistry and Biochemistry

Raamat

Dairy Chemistry and Biochemistry

Autor: P. F. Fox, P. L. H. McSweeney, T. Uniacke-Lowe, J. A. O'Mahony

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species.

Lisainfo
ISBN 9783319148915
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 584 lk
Mõõt 235x155x52 (mm)
Kirjastus Springer International Publishing AG
Lisamise aeg: 25.05.2015

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.