Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Töö ja personal / Chocolates and Confections

Raamat

Chocolates and Confections

Autor: PETER P. GREWELING, The Culinary Institute of America (CIA)

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Lisainfo
ISBN 9780470424414
Ilmumisaasta 2013
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 544 lk
Mõõt 292x225x47 (mm)
Kirjastus John Wiley and Sons Ltd
Lisamise aeg: 22.12.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.