Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tehnika / Varia / Chocolate Science and Technology

Raamat

Chocolate Science and Technology

Autor: Emmanuel Ohene Afoakwa

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

Lisainfo
ISBN 9781118913789
Ilmumisaasta 2016
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 536 lk
Mõõt 244x170x49 (mm)
Kirjastus John Wiley & Sons Inc
Lisamise aeg: 08.03.2016

Toode pole saadaval

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.