Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Bioloogia ja keemia / Chemistry of Frozen Vegetables

Raamat

Chemistry of Frozen Vegetables

Autor: Izabela Steinka, Caterina Barone, Salvatore Parisi, Marina Micali

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

78.46 74.54 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 19.12

Sisukirjeldus

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.

Lisainfo
ISBN 9783319539300
Ilmumisaasta 2017
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 41 lk
Kirjastus Springer International Publishing AG
Sari SpringerBriefs in Molecular Science
Lisamise aeg: 01.08.2018

78.46 74.54 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 19.12

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.