Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Töö ja personal / Butchery & Sausage-Making For Dummies

Raamat

Butchery & Sausage-Making For Dummies

Autor: Tia Harrison

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high-quality, preservative-free sausages.

Lisainfo
ISBN 9781118374948
Ilmumisaasta 2013
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 384 lk
Mõõt 233x188x22 (mm)
Kirjastus John Wiley & Sons Inc
Lisamise aeg: 03.10.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.