Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Kokaraamatud / Art of Cooking with Vegetables

Raamat

Art of Cooking with Vegetables

Autor: Alain Passard

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

The first book from one of the world's great chefs, including 48 inspiring new recipes for seasonal fruit and vegetables. Alain Passard astonished the food world in 2000 by removing red meat from his 3 Michelin starred Paris restaurant L'Arpere, and uses only vegetables supplied from his own organic farm. Illustrated with Passard's joyful collages.

Lisainfo
ISBN 9780711235410
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Mõõt 232x226x8 (mm)
Kirjastus Frances Lincoln
Lisamise aeg: 29.11.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.