Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Muu teadus / Acrylamide In Food

Raamat

Acrylamide In Food

Autor: Nigel G Halford (Rothamsted Research, Uk), Tanya Curtis (Curtis Analytics, Uk)

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

109.87 €Püsikliendile: 104.38 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: 4-8 nädalat, hiljemalt 10.06

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9781786346582
Ilmumisaasta 2019
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 172 lk
Kirjastus World Scientific Europe Ltd
Lisamise aeg: 16.12.2019

109.87 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: 4-8 nädalat, hiljemalt 10.06

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.